KHN Amsterdam organiseert verkiezingsdebat op 23 januari 2018

11 dec 2017

Op 23 januari organiseert KHN Amsterdam tezamen met Amsterdam City het eerste verkiezingsdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Er wordt die avond onder andere gepraat over de uitdagingen voor de binnenstad en de rol hierin van ondernemers(collectieven) en de gemeente.

Op 23 januari organiseert KHN Amsterdam tezamen met Amsterdam City het eerste verkiezingsdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Er wordt die avond onder andere gepraat over de uitdagingen voor de binnenstad en de rol hierin van ondernemers(collectieven) en de gemeente.

Wanneer? 23 januari 2018
Tijd? 18.00 uur tot 22.00 uur
Waar? Beurs van Berlage

Voorafgaand aan het verkiezingsdebat worden kort de cijfers gepresenteerd van de 10e Amsterdam City index. De Index wordt dit jaar uitgebreid met een ondernemersenquête over de huidige situatie en de wensen voor de toekomst.

Moderator Ruben Maes zal het debat leiden. De lijsttrekkers van de vijf grootste partijen willen komen. We verwachten tussen de 200 en 300 gasten. Locatie is de Beurs van Berlage. De pers, zoals AT5, Het Parool en BNR worden ook uitgenodigd.

Save the Date!
U bent van harte uigenodigd. Klik hier en zet direct in je agenda!

Terug