Vind net afgestudeerde en gemotiveerde jonge mbo’ers in Amsterdam via PlaytoWork

3 okt 2017

PlaytoWork, een Amsterdamse social enterprise en ‘Mayors challenge’ om jonge mensen sneller, leuker en beter aan een passende baan te helpen, matcht door middel van serious gaming via een app jonge mbo’ers aan werkgevers.

PlaytoWork, een Amsterdamse social enterprise en ‘Mayors challenge’ om jonge mensen sneller, leuker en beter aan een passende baan te helpen, matcht door middel van serious gaming via een app jonge mbo’ers aan werkgevers.

Werkgevers kunnen jonge mensen vaak niet vinden of hebben moeite met de inschatting of ze passend zijn op de functie met name op persoonlijkheid en gedrag. ‘Liever mentaliteitsprofielen dan functieprofielen’. PlaytoWork zorgt voor beter passende profielen tegen lagere hiringkosten waardoor het (aanname-)risico voor ondernemers kleiner wordt en de invulling van de baan duurzamer.    

Koninklijke Horeca Nederland en PlaytoWork zijn beiden partner van House of Hospitality.

Bel 020-2170190, Whatsapp 06 – 53959721 of kijk voor meer informatie op www.playtowork.nl en download de app voor werkzoekers in Google Play of App Store om een indruk te krijgen.

 

Terug