Winnaars KHN-starterscursus bekend

09-11-2017

KHN was van de partij op de KvK Starterdag op 4 november. Scarlett Wolthuis uit Bodegraven won de cursus ‘Starten in de horeca’ die KHN verlootte.

Zaterdag 4 november jl. vond op drie locaties een Startersdag van de Kamer van Koophandel plaats: in Utrecht, Eindhoven en Groningen. Ook KHN was van de partij. Onder de ruim 100 bezoekers die onze regiomanagers hebben gesproken, is er per locatie een gratis cursus ‘Starten in de horeca’ t.w.v. 195 euro verloot.

Eén van de winnaars is Scarlett Wolthuis uit Bodegraven. Scarlett bezocht de KvK Startersdag Utrecht en is een enthousiaste starter die binnenkort haar eigen horecabedrijf opent. Ze heeft een locatie op het oog en ook de naam is al bekend: DOCK33. Bodegraven is dus binnenkort een horecagelegenheid rijker! We hopen dat de starterscursus haar verder op weg helpt en wensen Scarlett en de andere twee winnaars veel succes.

Ook interesse in onze starterscursus? Kijk op www.khn.nl/starten voor alle informatie.

Terug