Uitnodiging verkiezingsdebat ondernemers Amsterdam City & KHN Amsterdam 23 januari

9 jan 2018

Amsterdam groeit en verandert in razend tempo en het nieuwe stadsbestuur moet keuzes maken. We gaan het die avond onder andere hebben over de uitdagingen voor de binnenstad en de rol hierin van ondernemers(collectieven) en de gemeente.

Amsterdam groeit en verandert in razend tempo en het nieuwe stadsbestuur moet keuzes maken. We gaan het die avond onder andere hebben over de uitdagingen voor de binnenstad en de rol hierin van ondernemers(collectieven) en de gemeente.

 

Wie vertrouw jij je politieke stem toe? 

Wanneer? Dinsdag 23 januari 2018 

Tijd? 17.30 uur tot 22.00 uur 

Waar? Beurs van Berlage, Damrak 243, Grote Zaal

Programma

17.30 uur ontvangst
18.00 uur aanvang Verkiezingsdebat
20.00 uur aansluitende borrel
22.00 uur einde

Voorafgaand aan het verkiezingsdebat worden kort de cijfers gepresenteerd van de 10e Amsterdam City index. De Index wordt dit jaar uitgebreid met een ondernemersenquête over de huidige situatie en de wensen voor de toekomst.

Welke lijsttrekkers gaan in debat?

Moderator Ruben Maes zal het debat leiden. 

Aanmelden? Meld je snel aan via deze link, want vol is vol.

Kom op tijd, want dan is er soep en een hapje. Strikt om 18.00 uur starten we met het debat.

Terug