Workshop Hygienecode 30 januari in Amsterdam

12-01-2018

U wilt op een verantwoorde en veilige manier omgaan met eet- en drinkwaren en u wilt ook dat uw medewerkers daarvan op de hoogte zijn. Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-beginselen. Deze eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode voor de horeca.

U wilt op een verantwoorde en veilige manier omgaan met eet- en drinkwaren en u wilt ook dat uw medewerkers daarvan op de hoogte zijn. Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-beginselen. Deze eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode voor de horeca.

Sinds 1 april 2016 geldt de nieuwe Hygiënecode. Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt om ter plaatse te nuttigen, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode te werken.

KHN Amsterdam organiseert een workshop/presentatie van ongeveer 2 uur waarin wordt uitgelegd wat de verschillen zijn tussen de oude en de nieuwe code en hoe u de voedselveiligheid en hygiëne kunt bewaken.

Voor wie?

De workshop/presentatie is bedoeld voor horecaondernemers en hun medewerkers die te maken hebben met het bereiden van eten en drinken

Inhoud van de workshop

Aan het einde van de workshop/presentatie:

  • Weet u de verschillen tussen de oude en de nieuwe Hygiënecode
  • Welke stappen u in uw bedrijf moet ondernemen om voedselveilig te werken
  • Bent u op de hoogte van de HACCP-eisen

Programma

Aanvang 9.30 uur (inloop vanaf 9.15) tot circa 12.30 uur. De workshop duurt ongeveer 2 uur. Daarna is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Kosten & betaling

De kosten voor deze workshop zijn € 30 per persoon voor leden van Amsterdam (exclusief btw). Leden van andere afdelingen of niet-leden betalen € 35,-. U ontvangt een factuur van ons.

Aanmelden

Klik hier om u aan te melden.

Afmelden

Aanmelden is niet vrijblijvend. Als u zich aanmeldt, verwachten wij ook dat u komt. Indien u verhinderd bent, geef dit dan zo snel mogelijk door zodat wij een andere belangstellende kunnen laten deelnemen. Bij een no show zijn wij genoodzaakt € 50 in rekening te brengen.

 
Terug