Het Amsterdamse bedrijfslevendebat op 6 maart

7 feb 2018

Na het succes van 'ons eigen' verkiezingsdebat, neemt KHN ook deel aan Het Amsterdamse bedrijfslevendebat op 6 maart. U bent van harte welkom!

Na het succes van 'ons eigen' verkiezingsdebat, neemt KHN ook deel aan Het Amsterdamse bedrijfslevendebat op 6 maart. U bent van harte welkom!

Horeca op de agenda in de Amsterdamse politiek
Op 23 januari organiseerden KHN Amsterdam en Amsterdam City het eerste ondernemers verkiezingsdebat. Onderwerpen die aan bod kwamen waren de drukte en leefbaarheid in de stad, de bereikbaarheid van het centrum en deeleconomie. Heeft u het gemist? We hebben een er een levendig verslag van gemaakt.

 

Het Amsterdamse bedrijfslevendebatOp 6 maart organiseert VNO-NCW namens het gehele Amsterdamse bedrijfsleven ook een verkiezingsdebat. Hier komen wat grotere thema's aan bod, zoals regeldruk, duurzaamheid, eveonomie en werkgelegenheid. Twee weken voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart, zijn de politici inmiddels geroutineerd en kennen ze de onderlinge verschillen. Dat belooft een dynamisch debat.

Alle politieke partijen zullen aanwezig zijn (VVD, D66, GroenLinks, SP PvdD, CDA, PvdA, 50plus, FvD, Bij1, Denk, Piratenpartij en PvdO).

Programma
16:00 Ontvangst
16:30 Debat onder leiding van Martijn de Greve
18:00 Netwerkborrel
19:00 Einde

Wilt u inzicht krijgen in wat u op 21 maart bij de gemeenteraadsverkiezingen moet stemmen? Dan bent u welkom op Het Amsterdamse Bedrijfslevendebat. >>Aanmelden

6 maart 2018 | 16:00 - 19:00 uur | Stadsschouwburg Amsterdam

 

Terug