KHN Amsterdam trainde 1200 horecamedewerkers

8 mrt 2018

In 2017 organiseerde KHN Amsterdam meer dan 100 trainingen. Ongeveer 1200 horecaondernemers en hun medewerkers volgden één van deze trainingen. In een paar jaar heeft KHN Amsterdam haar trainingsportfolio flink uitgebreid. Nu is het aanbod aan trainingen die relevant zijn voor de horeca vrijwel compleet.

In 2017 organiseerde KHN Amsterdam meer dan 100 trainingen. Ongeveer 1200 horecaondernemers en hun medewerkers volgden één van deze trainingen. In een paar jaar heeft KHN Amsterdam haar trainingsportfolio flink uitgebreid. Nu is het aanbod aan trainingen die relevant zijn voor de horeca vrijwel compleet.

Veiligheidstrainingen
Enkele jaren geleden begon het met de organisatie van bhv-trainingen, omdat dat voor de meeste ondernemingen verplicht is. En de leden van Amsterdam stelden het op prijs dat KHN de organisatie en de prijsonderhandelingen op zich nam. Trainingen in overvalpreventie/omgaan met ongewenst gedrag volgden snel daarna. Deze trainingen worden voor een deel gesubsidieerd. Dat maakt dat de prijs voor ondernemers laag kan blijven. In de categorie veiligheid zijn in de afgelopen jaren nog trainingen Eerste Hulp bij Drank en Drugs, barsmart portierstrainingen en trainingen veilig en alert werken in de horeca toegevoegd. Die laatste is ook door een flinke subsidie bekostigd. En in het kader van voedselveiligheid hebben honderden koks vorig jaar onze workshop Hygiënecode gevolgd.

Arbeidsrecht en huurrecht
Ook de verschlilende trainingen op het gebied van arbeidsrecht vielen bij ondernemers in de smaak. Inmiddels biedt KHN naast de basiscursus arbeidsrecht ook specifieke workshops op het gebied van dossieropbouw & ontslag, ziekteverzuim en re-integratie. En gezien de hoge huurstijgingen die op het moment in Amsterdam doorgevoerd worden, waarderen leden de cursus huurrecht ook erg.

Marketing
Op het gebied van Marketing biedt KHN een training in het adverteren binnen Facebook. Maar vergeet niet de gedragscomponent van uw medewerkers! Daarvoor zijn de trainingen Upselling en Klantgerichtheid in de gastvrijheidsindustrie.

Vakmanschap
Aankomend jaar worden verschillende trainingen op het gebied van vakmanschap toegevoegd. Denk aan barista-trainingen en workshops cocktail shaken en wijn voor beginners.

Wensen?
Mist u nog trainingen in het overzicht? Of zou u een training op locatie willen laten organiseren? Treft u elders soortgelijke trainingen goedkoper? Laat het ons weten via amsterdam@khn.nl

Terug