Onderwijsdagen 2018 in Amsterdam wederom een succes

27 mrt 2018

KHN Amsterdam heeft voor de vijfde keer de Onderwijsdagen georganiseerd. Dit initiatief is ontstaan door een samenwerking met 5 horecaonderwijsinstellingen in Amsterdam. Doel is om theorie en praktijk beter op elkaar aan te laten sluiten en mensen uit de praktijk en theorie kennis met elkaar te laten maken.

KHN Amsterdam heeft voor de vijfde keer de Onderwijsdagen georganiseerd. Dit initiatief is ontstaan door een samenwerking met 5 horecaonderwijsinstellingen in Amsterdam. Doel is om theorie en praktijk beter op elkaar aan te laten sluiten en mensen uit de praktijk en theorie kennis met elkaar te laten maken.

Tijdens de onderwijsdag op 13 maart hebben ongeveer 75 mensen uit de horeca een college of workshop gevolgd van docenten van de horecaonderwijsinstellingen waarbij het vooral ging over de toekomst, robots, duurzaamheid en hoe je je gasten beïnvloedt bepaalde keuzes te maken. Op 22 maart hebben 200 docenten van de 5 horecaonderwijsinstellingen in Amsterdam een kijkje achter de schermen in de horeca genomen. Het aanbod was zeer gevarieerd; een rondleiding in een bedrijf, een gesprek met een General Manager, cocktail en wijn workshops, of een training Emotional Intelligence behoorden tot de mogelijkheden.

Wij hebben van beide deelnemersgroepen positieve reacties ontvangen en hopen dat iedereen de nieuwe inzichten kan gebruiken in zijn of haar werk. KHN en de onderwijsinstellingen zullen initiatieven blijven ontwikkelingen die zorgen dat praktijk en theorie beter op elkaar aansluiten. Wij danken in elk geval alle deelnemers en in het bijzonder de horecabedrijven die docenten hebben ontvangen en de onderwijsinstellingen: Hotelschool The Hague, Tio, ROC van Amsterdam, ROC Top en Hubertus & Berkhoff college.

Alle deelnemers zullen binnenkort een evaluatieformulier ontvangen.

Terug