Genomineerden Meest Markante Horecaondernemer Drenthe bekend

17-04-2018

Koninklijke Horeca Nederland Drenthe heeft drie horecaondernemers genomineerd voor de titel Meest Markante Horecaondernemer in de regio Drenthe 2018/2019. De genomineerden zijn: Lorenz en Mariëlle Striethouldt, Christa de Ruiter en Harrie de Jong.

Koninklijke Horeca Nederland Drenthe heeft drie horecaondernemers genomineerd voor de titel Meest Markante Horecaondernemer in de regio Drenthe 2018/2019. De genomineerden zijn: Lorenz en Mariëlle Striethouldt, Christa de Ruiter en Harrie de Jong. 

Deze bedrijven worden komende weken bezocht door de jury. In september wordt bekend gemaakt wie van deze ondernemers zich de komende twee jaar de Meest Markante Horecaondernemer van Drenthe mag noemen en daarmee opvolger wordt van Rien en Edel Prinsen van Cafetaria Prinsen in Nieuw-Weerdinge.

Genomineerden Meest Markant Drenthe

De jury heeft de volgende horecaondernemers genomineerd voor de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer in de regio Drenthe 2018/2019:

Jury en verkiezingsproces

De jury bestaande uit: Astrid Crum (directeur Marketing Drenthe), Harry Jippes (Hogere Hotelschool van Stenden in Emmen), Henk Brink (Gedeputeerde Provincie Drenthe), Ton Duivenvoorden (voorzitter KHN Drenthe), Rien Prinsen (Cafetaria Prinsen in Nieuw-Weerdinge en tevens winnaar van Markant verkiezing 2016-2017). Zij bezoeken de komende weken de genomineerde bedrijven bezoeken en gaan met de horecaondernemers in gesprek. Op basis van deze bezoeken en gesprekken wordt uit deze kandidaten de Meest Markante Horecaondernemer van Drenthe gekozen. Een van de belangrijkste criteria is dat een ondernemer een vernieuwend en origineel concept heeft neergezet dat succes heeft. Eind september organiseert KHN Drenthe een feestelijke bijeenkomst waar de Meest Markante Horecaondernemer van Drenthe bekend wordt gemaakt.

Over de verkiezing Meest Markante Horecaondernemer

KHN organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. Deze prijs kennen wij toe aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. Ondernemers die weten wat er speelt, inspelen op nieuwe consumentenontwikkelingen en succesvol zijn. Op deze manier stimuleert KHN innovatie onder horecaondernemers. De Meest Markant-verkiezing begint bij regionale verkiezingen in veertien regio’s. Uit de veertien winnaars wordt in 2019 de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen. Voor meer informatie zie www.meestmarkant.nl.

Foto: Edel & Rien Prinsen, winaars Meest Markant Drenthe 2016-2017

Terug