KHN feliciteert Junior Brandenburg met koninklijke onderscheiding

26-04-2018

 KHN-lid Junior Brandenburg, eigenaar van café restaurant El Rey in Woerden ontving de koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Victor Molkenboer van Woerden voor zijn 'bijdrage aan de samenleving'.

Op donderdag 26 april 2018 kreeg KHN-lid Junior Brandenburg, eigenaar van café restaurant El Rey in Woerden, een koninklijke onderscheiding. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse lintjesregen. Junior Brandenburg ontving de koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Victor Molkenboer van Woerden voor zijn 'bijdrage aan de samenleving'.

Trots

Mark Haagen, voorzitter van KHN afdeling Woerden, Oudewater en Montfoort: “Als Koninklijke Horeca Nederland zijn wij trots dat we een ondernemer als Junior tot onze leden mogen rekenen. Hij is betrokken en heeft vakmanschap en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Hij heeft deze onderscheiding dan ook meer dan verdiend.”

Junior Brandenburg is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Koninklijke onderscheiding

Een onderscheiding in de Orde van Oranje-Nassau is weggelegd voor 'mensen die voor de bijzondere wijze waarop zij aan hun activiteiten inhoud hebben gegeven, waardering en erkenning verdienen vanuit de samenleving'. Dit jaar zijn er tijdens de Lintjesregen in totaal 2907 personen gedecoreerd: 1048 vrouwen en 1859 mannen.

Terug