Mag een verhuurder de huurprijs onbeperkt verhogen?

14 mei 2018

Veel mensen willen een horecabedrijf starten en het aantal locaties is beperkt. Veel verhuurders verhogen hun huurprijzen en zetten huurders onder druk om de verhoogde huurprijs te accepteren. Er staan immers huurders in de rij en er wordt dan vaak gedreigd met huurbeeindiging of nog hogere huurprijzen in de toekomst.

Veel mensen willen een horecabedrijf starten en het aantal locaties is beperkt. Veel verhuurders verhogen hun huurprijzen en zetten huurders onder druk om de verhoogde huurprijs te accepteren. Er staan immers huurders in de rij en er wordt dan vaak gedreigd met huurbeeindiging of nog hogere huurprijzen in de toekomst.

 

Wij zijn van mening dat dit niet zomaar kan. Het is van groot belang dat u u laat informeren over uw rechten. Koninklijke Horeca Nederland helpt u hier graag bij. We hebben een aantal mogelijkheden:

Tevens is het te overwegen om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten of uw rechtsbijstand in te schakelen als dit speelt. KHN Verzekeringen kan u vrijblijvend een passend aanbod doen.

Terug