Moederdag hot in de horeca

10-05-2018

Wat is de trend van Moederdag van 2018? KHN zocht het uit!

Zondag 13 mei a.s. is het weer Moederdag. En daar profiteert de horeca van! Want steeds meer mensen gaan met dit soort speciale dagen buiten de deur lunchen of dineren. Wat is de trend van Moederdag van 2018? KHN zocht het uit!

Volgens trendwatcher en trendonderzoeker Anneke Ammerlaan is een cadeautje of ontbijt op bed al lang niet meer van deze tijd. Het gaat tegenwoordig om de beleving. Anneke adviseert horecaondernemers dan ook om daarop in te spelen, bijvoorbeeld met speciale Moederdagarrangementen. "Op social media zie je dat veel horecaondernemers dat ook doen: ze bieden een Moederdagmenu aan; een combinatie van wellness en een overnachting of een dagje erop uit."

Herhaalbezoek

Voor de horeca is het bijkomende voordeel van inspelen op speciale dagen zoals Moederdag dat je vaak het hele gezin bereikt. U krijgt meerdere gasten in uw zaak. En u kunt natuurlijk direct een promotie doen voor een herhaalbezoek.

Kansen voor Vaderdag!

Heeft u voor 13 mei nog geen Moederdagarrangement aangeboden? Dan is Vaderdag op 17 juni a.s. misschien uw kans. Stoere dagjes uit, speciale bieren en grillgerechten zijn helemaal in.

Terug