Nieuwe Trambaanfietsroute goed idee? Geef uw mening!

01-05-2018

Met de Trambaanfietsroute willen de Provincie Limburg, de gemeenten Maastricht, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals de economische en toeristisch-recreatieve structuur van Zuid-Limburg en de Euregio versterken. Wat vindt u van deze route? Geef uw mening!

Met de aanleg van de Trambaanfietsroute willen de Provincie Limburg, de gemeenten Maastricht, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals de economische en toeristisch-recreatieve structuur van Zuid-Limburg en de Euregio versterken. Wat vindt u van deze Tramfietsbaanroute? Geef uw mening!

De instanties willen met de aanleg van de Trambaanfietsroute het Nationaal Landschap Zuid-Limburg verder ontwikkelen en fietsveiliger maken. De route wordt primair aangelegd voor de recreatieve fietser. Daarnaast zal de route het utilitaire fietsverkeer tussen de kernen bevorderen. In samenwerking met de Stadt Aachen zal de Trambaanfietsroute worden gekoppeld aan de Duitse Vennbahn. Kijk voor meer informatie op detrambaanfietsroute.nl.

Wat vindt u van deze Trambaanfietsroute?  

KHN Maastricht en Heuvelland is gevraagd om zitting te nemen in een klankbordgroep en werkgroep voor de ontwikkeling van de Trambaanfietsroute. Uw mening is daarbij belangrijk! Laat ons weten wat u vindt. Beantwoord via onderstaande link drie vragen over de Tramfietsbaanroute.

Geef uw mening!

Beeld: Detramfietsbaanroute.nl
Terug