Bewoners en (horeca)ondernemers delen gezamenlijke visie op stad Amsterdam

5 jun 2018

Het bestuur van KHN Amsterdam heeft met de vereniging Amsterdam City (die ondernemers in de binnenstad vertegenwoordigen) en de Vereniging Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad (die bewoners uit de binnenstad vertegenwoordigen) een gezamenlijke position paper geschreven.

Het bestuur van KHN Amsterdam heeft samen met de vereniging Amsterdam City (die ondernemers in de binnenstad vertegenwoordigen) en de Vereniging Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad (die bewoners uit de binnenstad vertegenwoordigen) een gezamenlijke position paper geschreven.

Soms lijkt het alsof bewoners en ondernemers lijnrecht tegenover elkaar staan. Het blijkt echter dat er veel gemeenschappelijke standpunten en uitgangspunten zijn voor een leefbaar en gastvrij klimaat in het centrum van Amsterdam.

Het Parool schreef op 5 juni 2018 over deze position paper: "Pact: nog hardere maatregelen nodig tegen de drukte". De titel van het bericht doet niet geheel eer aan de inhoud van de paper.

Deze position paper wordt aangeboden aan het college van Burgemeester en Wethouders, de gemeenteraad en het stadsdeelbestuur (Centrum). In de toekomst zullen we vaker onze gezamenlijke visie op belangrijke onderwerpen geven.

Leest u hier onze toelichting op factsheet met betrekking tot minimale doorloop voor voetgangers van 2 meter.

Terug
Download de gratis KHN App