Finalisten Meest Markante Horecaondernemer van Noord-Holland bekend

19-06-2018

Roy van der Weel, Mike Bosman, Bob Zandberg, Marcel Hansen en Ramona Nijssen, Paul Riteco van Hoop en Daan Kroone

Zes horecaondernemers zijn genomineerd voor de finale van de regionale verkiezing Meest Markante Horecaondernemer in de regio Noord Holland 2018/2019. De finalisten zijn: Roy van der Weel van Wonders in Schagen, Mike Bosman van Hotel Blooming in Bergen, Bob Zandberg van Villa Westend in Velserbroek, Marcel Hansen en Ramona Nijssen van het IJkgebouw in Alkmaar, Paul Riteco van Hoop Doet Eten en Lab 44 in Zaandam en Daan Kroone van de Day Foodbar in Amstelveen.

Op 24 september wordt bekend gemaakt wie van deze ondernemers zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemer van Noord Holland mag noemen.

De afgelopen weken zijn de finalisten bezocht door de jury die bestaat uit: Marianne Langeveld, Meest Markant winnares regio Noord Holland 2016-2017 en eigenaar van Boutique Hotel Texel, Rob Baltus, regiovoorzitter Regio Noord Holland en eigenaar van De Nadorst in Blokker, Ron Ippen, bestuurslid van KHN Den Helder en eigenaar Restaurant eFFe in het dorp in Julianadorp, Siem Kees Slegt, bestuurslid van KHN Edam-Volendam en eigenaar van De Harmonie in Edam en Natasha Verheij, bestuurslid van KHN Amstelland en eigenaar van Het Wapen van Diemen en Brasserie Golfbaan Weesp. 

Finale op 24 september 2018

Tijdens de bezoeken is de jury in gesprek gegaan met de horecaondernemers. Vervolgens zullen alle genomineerden een pitch houden tijdens de regionale verkiezingsdag op 24 september. Op basis van de bezoeken, gesprekken en de pitches wordt uit deze kandidaten de Meest Markante Horecaondernemer van Noord Holland gekozen. Een van de belangrijkste criteria is dat een ondernemer een vernieuwend en origineel concept heeft neergezet dat succes heeft. Op 24 september organiseert KHN regio Noord Holland een feestelijke bijeenkomst waarop de Meest Markante Horecaondernemer van Noord Holland bekend wordt gemaakt. 

Over de verkiezing Meest Markante Horecaondernemer

KHN organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. Deze prijs kennen wij toe aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. Ondernemers die weten wat er speelt, inspelen op nieuwe consumentenontwikkelingen en succesvol zijn. Op deze manier stimuleert KHN innovatie onder horecaondernemers. De Meest Markant-verkiezing begint bij regionale verkiezingen in veertien regio’s. Uit de veertien winnaars wordt in het najaar van 2019 tijdens een landelijk event, de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen. Voor meer informatie zie www.meestmarkant.nl.

Beeld: De Meest Markante Horecaondernemer Noord-Holland 2016/2017, Marianne Langeveld

Terug