Gemeente Amsterdam organiseert kennissessie (dreigend) terrorisme

28 jun 2018

Gemeente Amsterdam, politie en Openbaar Ministerie nodigen ondernemers aan drukke plekken in de binnenstad uit voor een kennissessie over (dreigend) terrorisme. Doelstelling is om kennis en informatie te delen, relaties op te bouwen en ondernemers inzicht te geven in wat zij van de overheid kunnen verwachten en wat ondernemers zelf kunnen doen in het geval van (dreigend) terrorisme.

Gemeente Amsterdam, politie en Openbaar Ministerie nodigen ondernemers aan drukke plekken in de binnenstad uit voor een kennissessie over (dreigend) terrorisme. Doelstelling is om kennis en informatie te delen, relaties op te bouwen en ondernemers inzicht te geven in wat zij van de overheid kunnen verwachten en wat ondernemers zelf kunnen doen in het geval van (dreigend) terrorisme.

Er worden drie sessies in het stadhuis georganiseerd, namelijk:

  • Maandag 2 juli tussen 14:00 - 16:00
  • Donderdag 12 juli tussen 10:00 - 12:00
  • Donderdag 19 juli tussen 18:30 - 20:30

Bekijk de uitnodiging en meld u aan als u geïnteresseerd bent.

Terug
Download de gratis KHN App