Welke veiligheidsthema’s moeten worden aangepakt? Vul de enquête in en bepaal mee!

19-06-2018

Het Nationaal Platform Criminaliteitsbeheersing (NPC) werkt aan een programma om criminaliteit tegen te gaan en wil weten welke onderwerpen belangrijk zijn voor ondernemers. Vul de enquête in en bepaal mee welke veiligheidsthema’s door het NPC opgepakt gaan worden.

Een veilige omgeving voor uw gasten, uw medewerkers en voor u als ondernemer. Dat vindt u toch ook belangrijk? Het Nationaal Platform Criminaliteitsbeheersing (NPC) werkt aan een programma om criminaliteit tegen te gaan en wil weten welke onderwerpen belangrijk zijn voor ondernemers. Vul de enquête in en bepaal mee welke veiligheidsthema’s door het NPC opgepakt gaan worden.

KHN doet er alles aan om de veiligheid in uw bedrijf te vergroten. Dat doen we met praktische tips, tools en overvaltrainingen (met subsidie van het ministerie). Ook praat KHN mee in het Nationaal Platform Criminaliteitsbeheersing (NPC). Het NPC is een samenwerkingsverband van overheid en bedrijfsleven met minister Grapperhaus als voorzitter.

Afpersing, cybercrime en ondermijning

Het NPC stelt elke twee jaar een actieprogramma op om de aanpak van verschillende vormen van criminaliteit tegen te gaan. Het bedrijfsleven gaat hier dan mee aan de slag. Onderwerpen die de afgelopen jaren hoog op de agenda stonden zijn afpersing, cybercrime en ondermijning. Eind dit jaar wordt er een nieuw actieprogramma opgesteld. Om beter te bepalen welke veiligheidsonderwerpen voor ondernemers belangrijk zijn heeft het NPC een korte enquête opgesteld. Bureau Beke voert die enquête uit. Doet u mee om te bepalen welke veiligheidsthema’s door het NPC opgepakt gaan worden?

Vul de enquête in!

 

Terug