Afscheidsreceptie Pim van Teffelen druk bezocht

12 jul 2018

Na ruim 20 jaar actief werkzaam te zijn geweest als Regiomanager Oost Brabant heeft Pim van Teffelen onlangs afscheid genomen van Koninklijke Horeca Nederland. Dit vertrek wilden KHN Oost Brabant en KHN Oss niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Na ruim 20 jaar actief werkzaam te zijn geweest als Regiomanager Oost Brabant heeft Pim van Teffelen onlangs afscheid genomen van Koninklijke Horeca Nederland. Dit vertrek wilden KHN Oost Brabant en KHN Oss niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Woensdag 11 juli was de afscheidsreceptie van Pim. Hij is onlangs benoemd tot wethouder in de gemeente Beuningen en kan zijn werkzaamheden voor KHN niet continueren. Meer dan 50 personen kwamen hem de hand schudden tijdens dit ongedwongen afscheid vol verrassingen voor de scheidende regiomanager. Pim was aangenaam verbaasd dat zelfs de Osse burgemeester Buijs-Gloudemans kwam. Daarvan kreeg hij iets écht 'Oss’: Een zakmes!

Fred van Rooij bood hem namens KHN Oost Brabant een aktetas aan, met KHN logo, en prees hem voor zijn jarenlange inzet. In diverse toespraken werd Pim geroemd om zijn enorme dossierkennis, doortastendheid en dat hij niet terug deinsde om met gemeentebestuurders een scherpe, doch open discussie aan te gaan.

Wij zullen ook de welbekende uitdrukkingen van Pim gaan missen: 
"Weten hoe de hazen lopen" en waken voor "De bietenbrug opgaan!"

Veel dank & veel succes Pim!  

Terug