Brandveilige horeca: tips voor restaurants en cafés

03-07-2018

Brandweer Nederland en KHN hebben een folder gemaakt met tips en adviezen voor een brandveilige horeca.

In samenwerking met Brandweer Nederland heeft KHN de landelijke folder ‘Brandveilige horeca, tips voor restaurants en cafés’ opgesteld. In de folder staan tips hoe je met eenvoudige maatregelen de brandveiligheid in jouw horecazaak kunt vergroten.

Na een brand in de binnenstad van Maastricht gaf de Brandweer Zuid-Limburg voorlichting aan horecaondernemers. Daarbij werd duidelijk dat er vanuit horecaondernemers behoefte is aan voorlichtingsmateriaal. Dat is er nu in de vorm van deze nieuwe folder.

Nieuwe folder met tips en advies

(Brand)veiligheid is een belangrijk thema in de horeca. We willen immers een veilige omgeving bieden voor onze gasten en onze medewerkers. In deze nieuwe folder geven Brandweer Nederland en KHN advies en tips over (brand)veiligheid. Je kunt de folder downloaden en/of bestellen.

Brand- en veiligheidsproducten

Wil je naast de tips uit de folder meer doen aan de veiligheid in jouw bedrijf? KHN-leden krijgen korting op brand- en beveiligingsproducten van Chubb Fire & Security. Met de veiligheidsoplossingen van Chubb Fire & Security beperkt u de risico’s op brand, overval, inbraak en agressief gedrag tot een minimum en voldoet u aan de wettelijke eisen.

Terug