De digitale hotelinformatiemap voor tevreden gasten en meer omzet

29-06-2018

De manier waarop u met uw gasten communiceert wordt steeds belangrijker. En daarbij is het niet de vraag of u informatie digitaal beschikbaar stelt, maar hoe.

Mobiele apparaten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Ze spelen ook een belangrijke rol in de communicatie tussen een hotel en zijn gasten. Bij zowel jonge als oudere gasten en bij zowel zakelijke gasten als vakantiegangers neemt de behoefte aan digitale service toe. De manier waarop u met uw gasten communiceert wordt steeds belangrijker. En daarbij is het niet de vraag of u informatie digitaal beschikbaar stelt, maar hoe.

Guestfriend is een vernieuwend softwarebedrijf uit Duitsland dat op het gebied van de digitale communicatie zowel de gasten als u als hotel voordelen biedt. Zo is er de digitale hotelinformatiemap voor smartphones en tablets, waarin uw gasten alle mobiele informatie kunnen vinden die beschikbaar is. Er staan veelgestelde vragen rondom het verblijf in het hotel in en informatie over aanbiedingen, service, evenementen en activiteiten. En met behulp van pushberichten kunt u uw gasten direct op nieuws en acties attent maken.

En bovendien, de digitale hotelinformatiemap van Guestfriend is er niet alleen als native app (downloaden via de app-store), maar ook als hypermoderne progressive-web-app (zonder download). Uw gasten hebben de keuze uit een van de twee varianten en u weet zeker dat uw gasten de digitale hotelinformatiemap gebruiken.

Waarom Guestfriend

Waarom u voor Guestfriend moet kiezen:

  • Meer tijd: als digitale informatiebron vormt Guestfriend een ondersteuning voor uw gasten en medewerkers.   
  • Meer omzet: Guestfriend maakt voor u reclame voor inhouse-aanbiedingen en verhoogt het aantal aanvragen en boekingen.
  • Heel toegankelijk: uw gasten kunnen met de native app voor iOS en Android of met de progressive-web-app gebruikmaken van de digitale hotelinformatiemap.
  • Meer service: u verhoogt de servicekwaliteit van uw hotel door informatie altijd beschikbaar te stellen.
Guestfriend_Logo

Meer info?

Neem voor meer informatie contact op met Guestfriend onder telefoonnummer +49 831 930 657 0 of ga naar www.guestfriend.com.

Terug