Mei 2018 was een goede maand voor hotels

03-07-2018

Uit cijfers van Olakala_Suite blijkt dat de bezettingsgraad in de Nederlandse hotels in mei 2018 gestegen is ten opzichte van diezelfde periode in 2017.

Uit cijfers van Olakala_Suite blijkt dat de bezettingsgraad in de Nederlandse hotels in mei 2018 gestegen is ten opzichte van diezelfde periode in 2017. De gemiddelde kamerbezetting op doordeweekse dagen steeg met 6,8 procens. De bezetting in de weekenden groeide met 3 procent ten opzichte van 2017. In de eerste vijf maanden van 2018 groeiden de hotels zowel qua bezetting, als qua gemiddelde kamerprijs en opbrengst per beschikbare kamer.

Amsterdam koploper

Net als in de vorige benchmark van Olakala-Suite is Amsterdam koploper. Met een gemiddelde kamerbezetting van 88,2% zijn de hotels van Amsterdam in mei 2018 het best bezet geweest , op de voet gevolgd door Utrecht met 86,5%.

Download hier het volledige rapport over mei en juni 2018

Uw eigen benchmark met Olakala_Suite

Wilt u dagelijks een rapport over de prestaties van uw bedrijf ten opzichte van vergelijkbare hotels ontvangen? Als lid van KHN krijgt u 17 procent korting op de Olakala_Suite Benchmark. Met de Olakala_Suite Benchmark ontvangt u dagelijks een overzicht van de prestaties van uw hotel ten opzichte van een geaggregeerde benchmark van vijf door u gekozen vergelijkingshotels.

Meer informatie & aanmelden?

Kijk voor meer informatie over de Olakala_Suite Benchmark en om u aan te melden op khn.nl/hotelbenchmark.

De Olakala Benchmark geeft een indicatie van de prestaties van hotels op basis van deelnemers aan de benchmark. Door de concentratie van deelnemers aan deze benchmark geven deze cijfers geen representatief landelijk beeld.

Terug