Suzy Wong uit Amsterdam start crowdfunding voor een nieuwe start

10 jul 2018

Suzy Wong, de cocktailbar, aan de Korte Leidsedwarsstraat in Amsterdam is nu enkele weken geopend. Eind 2017 verwezenlijkten de ondernemers hun droom door deze bar over te nemen. Na slechts een maand open te zijn geweest werden ze op last van de burgemeester gesloten vanwege de vondst van een handgranaat voor de deur.

Suzy Wong, de cocktailbar, aan de Korte Leidsedwarsstraat in Amsterdam is nu enkele weken geopend. Eind 2017 verwezenlijkten de ondernemers hun droom door deze bar over te nemen. Na slechts een maand open te zijn geweest werden ze op last van de burgemeester gesloten vanwege de vondst van een handgranaat voor de deur.

We berichten u eerder dat KHN actief actie heeft ondernomen om een snelle heropening te realiseren. Helaas is kort na de heropening wederom een handgranaat voor de zaak gevonden. KHN strijdt nog steeds voor een aangepast beleid waarbij burgemeesters niet meer tot sluiting over zullen gaan. Wij zijn van mening dat door het beleid van de gemeente het lucratief lijkt voor criminelen om dit te doen. Onschuldige ondernemers worden immers onterecht zwaar gedupeerd. Zowel politie als de gemeente geven aan dat de ondernemers onschuldig zijn en er geen relatie is met mogelijke daders of criminelen. Eerder waren In the City en club Abe ook al slachtoffer. 

Suzy Wong is nu een crowdfunding gestart om hun slechte start enigszins op te kunnen vangen. Gelet op de grote belangstelling voor deze case van veel horecaondernemers en vele blijken van medeleven, menen we er goed aan te doen om deze actie onder uw aandacht te brengen.

Wilt u ook een bijdrage doen om deze collega's op weg te helpen, zie hier meer informatie over de crowdfunding actie en hoe u deel kunt nemen. Elke bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

Terug