Doe mee en bekroon uw collega's

30-09-2018

De maand oktober staat in het teken van een complimentenactie van KHN en CNV Vakmensen. Doe mee en bekroon uw collega's met het face filter.

De zomer is een piekseizoen voor de Nederlandse horeca. De warme zomer van 2018 zorgde voor lange, drukke dagen waarop miljoenen gasten, uit binnen- en buitenland, op alle aandacht en gastvrijheid konden rekenen. En daar verdienen de ruim 400.000 werknemers in de horeca een extra bedankje voor, vinden Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en CNV Vakmensen. In de vorm van een virtuele kroon.

Voor deze actie hebben KHN en CNV Vakmensen een nieuwe tool ontwikkeld: een Augmented Reality face filter dat automatisch een kroontje plaatst op het hoofd van iedereen die wordt gefotografeerd. Daarnaast krijgen de geportretteerden de titel Horecakoning, -koningin of -team 2018. De bekroonde portretten kunnen met #horecakoning en #khn worden gedeeld op social media.

Face filter met kroontje ...

Met het face filter worden horecaondernemers en -collega’s uitgenodigd elkaar te fotograferen en te bekronen. Robèr Willemsen, voorzitter van KHN, legt uit: “Met deze tool kunnen horecaondernemers hun medewerkers of teams bedanken voor hun inzet tijdens de warme, drukke zomer. Daarnaast hopen we dat medewerkers dit ook onderling gaan doen. En dan bedoelen we álle horecamedewerkers. Zeker ook de mensen in de keuken, de schoonmakers en op de administratie. Ook zij dragen bij aan een leuke dag of avond van onze gasten. In de horeca werk je als een team en iedereen weet hoe belangrijk die samenwerking is.”

... Om alle horecamedewerkers te bedanken

Met deze actie willen KHN en CNV Vakmensen de trots op het vak en de kracht van teamwork een podium geven. “Voor iedereen die nu in de horeca werkt en als uitnodiging aan nieuw talent. Werken in de horeca is topsport, zeker in de zomer, maar je doet het samen en met passie voor het vak en je gasten,” aldus Willemsen.

Doe mee en bekroon een collega!

De actie loopt de hele maand oktober. Alle informatie is te vinden op de Facebookpagina van KHN en de foto’s kunnen op alle social media kanalen worden gedeeld. Daarnaast worden diverse eigen media van KHN, haar leden en CNV Vakmensen ingezet om de actie bekendheid te geven.

Overlay-versie2-Homepage-Kroontjes-actie-

Scan de QR-code of ga direct naar het filter van KHN op Facebook.

Terug