Amrath Hotel Brabant in Breda is al 50 jaar lang lid van KHN. Michel Kloeg, lid van het landelijk bestuur van KHN, feliciteerde Onno van der Mierden met dit jubileum en benadrukte het belang van deze lange samenwerking: “We zijn bij KHN heel blij met leden zoals Amrath Hotel Brabant. Samen geven we de horeca power!”

Amrath Hotel Brabant opende in 1968 haar deuren in Breda. Dit jaar bestaat het hotel dus precies 50 jaar. En al die tijd was het hotel lid van KHN. Michel Kloeg kwam op bezoek en overhandigde namens het landelijk bestuur van KHN een oorkonde en bloemen aan Onno van der Mierden, General Manager (GM) van Amrath Hotel Brabant. Onno is nu precies een jaar als GM actief en kijkt uit naar de toekomst: “We hebben heel veel plannen met het hotel en ik heb er enorm veel zin om daar mijn steentje aan bij te mogen dragen.”

Amrath Hotel Brabant: een bourgondisch en authentiek bedrijf!

Michel Kloeg: “KHN is trots op een lid als deze. Amrath Hotel Brabant is een veelzijdig horecabedrijf dat in de loop der jaren een mooie positie heeft verworven in het bourgondische Brabant. Authentiek, vertrouwd & met open vizier naar de toekomst. Onze samenwerking bestaat al 50 jaar en we hopen dat we nog vele jaren samen kunnen optrekken.”

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens