Talentenbeurs Amsterdam West op 27 november 2018

12 okt 2018

Op 27 november 2018 organiseert ABC Alliantie in opdracht van de Gemeente Amsterdam alweer de 11e editie van Talentenbeurs West, waarvoor wij u hierbij uitnodigen.

Op 27 november 2018 organiseert ABC Alliantie in opdracht van de Gemeente Amsterdam alweer de 11e editie van Talentenbeurs West, waarvoor wij u hierbij uitnodigen.

 

Hoe laat? 13.00 tot 16.30 uur
Waar? de Hallen Studio’s, Hannie Dankbaarpassage 18, 1053 RT Amsterdam

Op deze beurs ontmoet u bewoners, bedrijven en organisaties en kunnen de bewoners die op zoek zijn naar enige vorm van werk hun talenten inzetten of zich verder ontwikkelen. De Talentenbeurs geeft u inzichten in het potentieel van werkzoekenden in Amsterdam-West. Bovendien komt u nu naar de bewoners toe en ontstaat er direct contact tussen vraag en aanbod.

Win-Win-Win
De bezoekers krijgen vooraf workshops aangeboden om zich op en top voor te bereiden. Met uw aanbod van vrijwilligerswerk, een stage of betaald werk bouwen ze referenties op en ontwikkelen zij gelijktijdig hun competenties en vaardigheden. Het is voor hen dus een goede manier om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Voor u als organisatie biedt het een mooie kans om één-op-één uw (vrijwilligers)vacatures te matchen met de talenten van goed voorbereide en gemotiveerde mensen. Ook kunt u op de beurs invulling geven aan uw doelstellingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. En de afsluitende borrel biedt u de gelegenheid om diverse mensen en organisaties te ontmoeten zodat u uw netwerk kunt onderhouden of uitbreiden. Dat is dus Win-Win-Win!

Nieuw dit jaar
Uit de evaluatie van afgelopen jaren bleek dat organisaties meer ruimte willen op de beurs om andere organisaties te ontmoeten. Wij hebben dit signaal opgepakt en hebben voorafgaande aan de beurs een mogelijkheid hiervoor gecreëerd. U kunt deelnemen aan een workshop en andere organisaties ontmoeten. Deze workshop vindt plaats op de beursdag vanaf 11 uur.

Gratis deelname
Deelname aan de Talentenbeurs is gratis. De Gemeente Amsterdam zorgt voor de catering en de faciliteiten, zodat u uw organisatie optimaal kan presenteren aan ruim 400 bewoners van West. Ook kunt u vacatures vooraf aanleveren. Deze worden voor de bezoekers gepubliceerd op de website www.amsterdam.nl/talentenbeurs-west zodat zij zich alvast online kunnen oriënteren. U wordt ruim op tijd geïnformeerd over alles wat u moet weten. Wij vragen u wel om uw vacatures voor vrijdag 19 oktober aan te leveren via Coraline Gerritsen, c.gerritsen@abc-west.nl . Verder verwachten wij natuurlijk dat u zo snel mogelijk contact opneemt met de betreffende deelnemer als u een match heeft gemaakt.

Belangrijke data en tijden
Noteer de volgende data en tijden alvast in uw agenda:

  • Deadline voor indienen van uw vacatures: 15 november
  • Tijdstip aanwezig voor opbouw en briefing: 27 november 12 uur
  • Interactieve netwerk workshop 27 november 11 uur (aanmelden via de link)
  • Talentenbeurs West: 27 november 2018 13.00 uur tot 16.30 uur
  • Netwerkborrel: om 16.30 in de foyer van de Hallen Studio’s

Aanmelden
Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor de beurs. Binnen een week nemen wij met u contact op om een afspraak te maken. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar Coraline Gerritsen, tel.nr.: 06 – 14 79 36 27

Klik hier voor het aanmeldformulier

 

Terug