Themamiddag 'Arbeidsmarkt' Amsterdam 10 december 2018

12 nov 2018

Samen met onze partners House of Hospitality, SVH en de gemeente Amsterdam organiseren we een themadag 'Arbeidsmarkt' op 10 december aanstaande vanaf 13.00 uur in de vernieuwde en inspirerende Openbare Bibliotheek van Amsterdam.

Samen met onze partners House of Hospitality, SVH en de gemeente Amsterdam organiseren we een themadag 'Arbeidsmarkt' op 10 december aanstaande vanaf 13.00 uur in de vernieuwde en inspirerende Openbare Bibliotheek van Amsterdam.

 

 

 

De arbeidsmarkt verandert in snel tempo en onderzoeken en praktijk tonen aan dat de hospitality branche kampt met krapte op de arbeidsmarkt en er de komende jaren wellicht nog meer tekorten/uitdagingen zullen ontstaan. Nu al rouleren er 20.000 vacatures in Amsterdam en regio. Het is een uitdaging, maar vooral ook een kans om mensen te behouden en inspireren voor de branche.

We willen werkgevers en leidinggevenden meer inzichten geven omtrent de veranderende arbeidsmarkt, zodat ze beter in staat zijn mensen te vinden, binden, boeien en laten groeien. De veranderingen hebben betrekking op technologie, veranderende wensen en behoefte van nieuwe generaties medewerkers en gasten. 

Wie is onze doelgroep?
Werkgevers in hospitality en partners in de Metropool regio Amsterdam. Het is bedoeld voor zowel eind als operationeel verantwoordelijken in een bedrijf.

Waarom zou ik er naar toe moeten gaan?

  • U krijgt inzicht in de arbeidsmarkt van nu en in de toekomst.
  • Oplossingen, best practices en tools voor de arbeidsmarktproblematiek door experts en ondernemers in hospitality.
  • U krijgt concrete handvaten om zelf mee aan de slag te gaan.
  • U krijgt inzicht in wat wordt ervaren als goed werkgeverschap.

Wanneer? Maandag 10 december 2018
Waar? Openbare Bibliotheek van Amsterdam, Oostedokskade 143 te Amsterdam

Aanmelden
Deelname is gratis. Een uitnodiging met het exacte programma volgt nog. Wilt u zeker weten dat u de uitnodiging ontvangt, stuur ons alvast uw naam, bedrijfsnaam en e-mail, dan versturen we in november een uitnodiging naar u. U mag ons ook de contactgegevens van andere geïnteresseerden mailen, dan krijgen ook zij tijdig de uitnodiging. U kunt dit sturen naar amsterdam@khn.nl.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Eveline Doornhegge; 06 51 49 07 09 / e.doornhegge@khn.nl.

Terug