VisitBrabant organiseert gratis kennissessie 'Meer boekingen door reviews' 20 november in Helmond

30-10-2018

De online presentatie en prestatie van uw MICE-locatie op reviewsites is cruciaal. Niet alleen zijn reviewsites een marketingkanaal dat tot meer boekingen leidt, ook geven reviews uw waardevolle feedback over uw bedrijf én inzicht in uw gasten.

De online presentatie en prestatie van uw MICE-locatie op reviewsites is cruciaal. Niet alleen zijn reviewsites een marketingkanaal dat tot meer boekingen leidt, ook geven reviews uw waardevolle feedback over uw bedrijf én inzicht in uw gasten.

Tijdens deze kennissessie komt u meer te weten over de mogelijkheden om uw bedrijf te presenteren en reviews te verzamelen. Bijvoorbeeld via MeetingReview, de belangrijkste MICE-reviewsite van Nederland. Marco Kole, initiatiefnemer MeetingReview.com, vertelt u hier alles over en beantwoordt graag uw vragen.

Ook gaan we kort in op de Nationale Meeting Award. Dit is de award voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland, waarin reviews een belangrijk onderdeel zijn. Zorgen wij – VisitBrabant en u als Brabantse MICE-locatie – er samen voor dat Brabant de Nationale Meeting Award 2019 wint?

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden

Terug