De horeca groeit hard. Dat is natuurlijk goed nieuws. Maar het aantal vacatures groeit net zo hard mee. En dat merken we. Het aantal horecabanen groeide de afgelopen jaren van 350.000 naar 430.000. Logisch dat veel horecaondernemers bezig zijn met de vraag hoe ze goed opgeleide medewerkers kunnen vinden en behouden.

Daarom heeft KHN een speciale uitgave van het KHN Magazine uitgebracht; met de titel: KHN Werkt. Met artikelen over trends op de arbeidsmarkt, de samenwerking met scholen en goed werkgeverschap. Heeft u ‘m al ontvangen? Anders klikt u hier voor de digitale versie.

Daarnaast hebben we een online inspiratiebox voor u ontwikkeld: www.khn.nl/personeel U vindt hier informatie, tips en goede voorbeelden over het werven en behoud van extra medewerkers. De inspiratiebox bestaat uit vier hoofdthema’s; ‘Medewerkers werven’, 'Medewerkers behouden', ‘Onderwijs en trainingen’, ‘Innovatie’, ‘Onderzoek & cijfers’ en de ‘Basis op orde’. Neem snel een kijkje en doe inspiratie op! We blijven de inspiratiebox de komende tijd aanvullen, waarbij u de nieuwste informatie bovenaan vindt.

Met uw goede voorbeeld kunt u anderen inspireren

We horen graag van u als u met de voorbeelden aan de slag bent gegaan. En ook als u nog informatie mist of zelf een goed voorbeeld heeft. Want met uw goede voorbeeld kunt u anderen misschien ook weer inspireren! Laat het ons weten via communicatie@khn.nl.