Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 5 februari in Helvoirt

14-12-2018

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Na het volgen van de bhv-training ben je in staat eerste hulp te verlenen. 

Voor wie?
De bhv-training is voor KHN-ondernemers en hun medewerkers. 

Inhoud van de training
Aan het einde van de training weet je:

  • Alarmeringsprocedures toepassen
  • Niet-spoedeisende medische problemen herkennen en eerste hulp verlenen
  • Levensbedreigende situaties herkennen en eerste hulp verlenen, (eventueel) met een reanimatieapparaat (AED)
  • Verschillende soorten brand onderscheiden en de bijbehorende gevaren noemen
  • Blusmiddelen inzetten
  • Een ontruiming uitvoeren
  • Hulpdiensten ontvangen en gidsen 

Programma
Voorafgaand aan de trainingsdag ontvang je een e-mail met een oproep het e-learningprogramma te doorlopen. Deze e-learning duurt ongeveer drie uur. Het is de bedoeling dat je deze online toets met een positief resultaat voltooit. Daarna neem je deel aan de trainingsdag. Tijdens de trainingsdag controleert de instructeur of je de vereiste handelingen correct uitvoert. 

Certificaat
Als het resultaat voor kennis en vaardigheden tijdens de trainingsdag voldoende is, kun je (enige tijd na afloop van de training) het certificaat Bedrijfshulpverlener downloaden in de online leeromgeving van Chubb Fire & Security.

Wanneer? 5 februari 2019
Tijd? 09.00 - 16.30 uur
Waar? Hotel Guldenberg, Guldenberg 12 in Helvoirt

Kosten & betaling
De kosten voor de training (inclusief e-learning) zijn € 125 per persoon, inclusief lunch. Niet-leden betalen € 175. Na afloop ontvang je een factuur.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor deze training.

Terug