Even voorstellen: nieuwe regiomanager Miriam Geerlings

10-12-2018

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Miriam Geerlings en per 1 januari 2019 ben ik uw contactpersoon bij uw branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland. Ik ben al langer bij KHN werkzaam als regiomanager Noord-Holland-Noord, maar neem met ingang van volgend jaar een drietal afdelingen over van Ivo Berkhoff.

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Miriam Geerlings en per 1 januari 2019 ben ik uw contactpersoon bij uw branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland. Ik ben al langer bij KHN werkzaam als regiomanager Noord-Holland-Noord, maar neem met ingang van volgend jaar een drietal afdelingen over van Ivo Berkhoff.

Meer lokale belangenbehartiging
De landelijke overheid legt steeds meer taken neer bij gemeenten. Uw lokale KHN-afdeling maakt zich ook de komende jaren sterk voor het behartigen van de belangen van de lokale horeca. Persoonlijk contact met KHN-leden is hierbij belangrijk: zo weten we wat er speelt en kunnen we onze leden zo goed mogelijk ondersteunen.

Contact?
Vanzelfsprekend ga ik dit jaar benutten om persoonlijk kennis te maken met alle leden in mijn gebied. Heeft u tot die tijd vragen? Of is er een kwestie waarover u met mij van gedachten wilt wisselen? Dan maak ik graag een afspraak met u. Hiervoor kunt u het beste even bellen of een e-mail sturen. Mijn contactgegevens vindt u onderaan dit bericht. Ook ben ik altijd aanwezig tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) van uw afdeling.

Ik wens u mooie feestdagen en een heel goed nieuwjaar! Graag tot ziens.

M: 06 – 53 37 95 74

E: m.geerlings@khn.nl

Terug