Even voorstellen: Tijdelijke waarneming KHN-regiomanager regio Oost Brabant

18-12-2018

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Yumi Overbeeke en ik vervang tijdelijk Merel Reijers, die op dit moment afwezig is in verband met zwangerschapsverlof. Ik zal me de komende periode met name richten op het afleggen van individuele relatiebeheerbezoeken in uw gebied.

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Yumi Overbeeke en ik vervang tijdelijk Merel Reijers, die op dit moment afwezig is in verband met zwangerschapsverlof. Ik zal me de komende periode met name richten op het afleggen van individuele relatiebeheerbezoeken in uw gebied.

Ik kom graag binnenkort bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Mocht u zelf een afspraak willen inplannen, dan kan dit uiteraard. Bel 0348 48 94 76 of mail naar backoffice@khn.nl

René Nouwens is eerste aanspreekpunt bij vragen en hij vervangt Merel waar het gaat om collectieve zaken (ondersteuning afdelingsbesturen).

Graag tot ziens!

Terug