Even voorstellen: Tijdelijke waarneming KHN-regiomanager regio Zuid-Holland-Zuid

18-12-2018

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Renata Beijen en ik vervang tijdelijk Maartje Roodsant in uw gebied. Naast individuele relatiebeheerbezoeken ondersteun ik u ook bij collectieve (bestuurs)zaken.

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Renata Beijen en ik vervang tijdelijk Maartje Roodsant in uw gebied. Naast individuele relatiebeheerbezoeken ondersteun ik u ook bij collectieve (bestuurs)zaken.

Meer lokale belangenbehartiging

De landelijke overheid legt steeds meer taken neer bij gemeenten. Uw lokale KHN-afdeling maakt zich ook de komende jaren sterk voor het behartigen van de belangen van de lokale horeca. Persoonlijk contact met KHN-leden is hierbij belangrijk: zo weten we wat er speelt en kunnen we onze leden zo goed mogelijk ondersteunen.

Ik kom graag binnenkort bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Ik ben te bereiken op
06 57 07 87 74 of per mail: r.beijen@khn.nl. Mocht u zelf een afspraak willen inplannen, dan kan dit uiteraard. Bel 0348 48 94 76 of mail naar backoffice@khn.nl

Graag tot ziens!

Terug