Gery Vos brengt Oost-Brabants kroegenboek uit

3 dec 2018

Na  het succes van het Osse kroegenboek is cafébaas en schrijver Gery Vos over de stadsgrenzen gegaan en heeft een regionaal kroegenboek uitgebracht.

Na  het succes van het Osse kroegenboek is cafébaas en schrijver Gery Vos over de stadsgrenzen gegaan en heeft een regionaal kroegenboek uitgebracht.

Het boek omschrijft de evolutie van 50 jaar café geschiedenis, afgewisseld met foto’s en anekdotes van horecabedrijven in o.a. Oss, Maren-Kessel, Lith, Lithoijen, Oijen, Macharen, Megen, Haren, Demen, Ravenstein, Herpen, Berghem, Geffen (allemaal gemeente Oss) en Empel, Schaijk, Heesch, Nuland, Zeeland, Langenboom, Nistelrode, Vorstenbosch, Vinkel, Loosbroek, Heeswijk–Dinther, Middelrode, Berlicum, Maliskamp en Rosmalen.

Vos is persoonlijk op pad geweest om bij alle bedrijven te gaan praten en heeft ook op andere manieren informatie ingewonnen over de betreffende, vaak oude, horecabedrijven. Een hele klus, maar het leverde veel bijzondere, grappige, maar ook soms emotionele verhalen op die hij heeft opgetekend in het Oost-Brabant Kroegenboek.

Deze nieuwe uitgave is vanaf nu te koop in diverse boekhandles in de regio.

Terug