Horecava 2019: Blik op de toekomst!

04-12-2018

Van 7 tot en met 10 januari 2019 vindt Horecava plaats in RAI Amsterdam. Kom inspiratie opdoen, blik vooruit op de toekomst en profiteer van de VIP-Services voor KHN-leden.

 

Van 7 tot en met 10 januari 2019 vindt Horecava plaats in RAI Amsterdam. Kom inspiratie opdoen, blik vooruit op de toekomst en profiteer van de VIP-Services voor KHN-leden.

 

KHN-leden hebben vier dagen gratis toegang tot de beurs. Ook is er speciaal voor leden weer de KHN Ledenlounge en KHN-garderobe.

Entree voor KHN-leden: Entree L

KHN-leden maken gebruik van de exclusieve entree voor KHN-leden (Entree L). Zo bespaart u wachttijd bij de ingang en kunt u maximaal van uw beursbezoek genieten.

Champagne

KHN Nieuwjaarsreceptie: Toost op de toekomst!

Op maandagavond 7 januari organiseren wij onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van 17.30 uur tot 20.30 uur (Amsterdam RAI, hal 4, Entree L, Amtrium). Tijdens de KHN Nieuwjaarsreceptie heffen wij graag met u het glas op het nieuwe jaar en blikken wij kort vooruit op 2019. Zondag 2 december hebben alle KHN-leden een uitnodiging ontvangen voor de KHN Nieuwjaarsreceptie. Wilt u ons laten weten of u erbij bent? Zo kunnen wij hier rekening mee houden met de hapjes en de drankjes.

Bezoek onze stand: Het KHN Café

U vindt onze stand 'Het KHN Café' in hal 5: standnummer 05.110. Onze regiomanagers, adviseurs van Horeca Maatwerk, KHN Inkoop, KHN Rekenwerk, BookDinners en ledenvoordeelpartners zijn dagelijks aanwezig om u te ontmoeten en al uw ondernemersvragen te beantwoorden. Profiteert u maximaal van onze ledenvoordelen? Kom even langs om er zeker van te zijn dat uw leverancierscontracten op orde zijn en u geen geld laat liggen.

Activiteiten in ‘t KHN Café

  • Het rad van…
    Altijd al een keer aan het rad van fortuin willen draaien? Dit is uw kans! Als u tijdens Horecava een samenwerking aangaat mmet één van onze partners mag u het rad van KHN laten draaien.
  • Test uw tapskills
    Als horecaondernemer weet u ongetwijfeld hoe u een perfect biertje tapt. Toch? Test uw tapskills en doe mee aan de KHN Biertapwedstrijden. Dinsdag en woensdag vanaf 16.30 uur in het KHN Café (standnr.: 05.110). De KHN Biertapwedstrijden worden mede mogelijk gemaakt door bartendercompetition.com.

Meer info?

Kijk voor meer info over Horecava op khn.nl/horecava.

Terug