Inspiratiesessie 'Groenten op het hoofdpodium'

11-12-2018

Je kunt je nu aanmelden voor de inspiratiesessie 'Groenten op het hoofdpodium' op maandag 4 februari met gastronomixs: Jeroen van Oijen en Stijn van Pinxten.

In de keuken zien we groenten altijd nog als een begeleider van vlees en vis, als garnituur, als bijgerecht. Best vreemd want de mogelijkheden van groenten zijn ongekend! Stel dat we groenten exact hetzelfde zouden waarderen als een langoustine of dat prachtig dooraderde stukje rundvlees? Wat zou er ontstaan als we een eenvoudige knol of kool behandelen als een exclusief product?

Grijp je kans om voorop te lopen, want de wensen van je gasten veranderen sneller dan ooit! Ben jij klaar voor de toekomst?

Tijdens deze sessie in samenwerking met Gastronomixs komen verschillende bereidingstechnieken aan de orde om groenten de behandeling te geven die ze verdienen. De inspiratiesessie wordt verzorgd door Dutch Cuisine ambassadeur Jeroen van Oijen (oprichter Gastronomixs) en Stijn van Pinxten (Chef Test-kitchen Gastronomixs). Zo demonstreren ze onder andere ‘Als braadstuk bereide knolselderij’, ‘Zuurkool van venkel’, ‘Gefermenteerde frites’, ‘Gerookte bietenrollade’ en een ‘Vegetarische Demi-Glace’.

Jeroen van Oijen (oprichter Gastronomixs)

Voor wie? Chef-koks, koks en horeca-/foodprofessionals
Wanneer? Maandag 4 februari 2019
Hoe laat? 13.00 - 16.00 uur
Waar? Gastronomixs Testkitchen, Professor Eykmanweg 7A, Waalwijk
Kosten? € 35 per persoon
Aantal deelnemers? Max. 23 personen (vol=vol)
Aanmelden? Meld je hier aan voor deze inspiratiesessie.

Gastronomixs

Gastronomixs is met meer dan 23.000 gebruikers de belangrijkste online ideeëngenerator voor koks en een vaste waarde in het vak. Chefs van over de hele wereld delen hun kennis met elkaar, in de vorm van componenten en composities.

Terug