KHN in gesprek met provinciebestuurders in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen

04-12-2018

Op 20 maart 2019 vinden de verkiezingen van de Provinciale Staten plaats. Een belangrijk moment voor de Nederlandse horeca. Veel zaken die voor horecaondernemers van belang zijn worden namelijk op provinciaal niveau besloten.

Op 20 maart 2019 vinden de verkiezingen van de Provinciale Staten plaats. Een belangrijk moment voor de Nederlandse horeca. Veel zaken die voor horecaondernemers van belang zijn worden namelijk op provinciaal niveau besloten. Denk aan het aanjagen van de regionale arbeidsmarkt, het vormgeven van toeristische campagnes en het zorgen voor bruisende horecagebieden.

De komende maanden gaat KHN in gesprek met provinciebestuurders om die thema’s onder de aandacht te brengen die voor de horeca en horecaondernemers  van belang zijn. Uiteraard is iedere provincie anders en vraagt dat om een eigen aanpak. Er zijn echter ook thema’s die in alle provincies spelen. Zo kan de provincie bijdragen aan het stimuleren van voldoende vakbekwame medewerkers in de horeca. Ook pleit KHN voor een stevige rol van de provincie bij het aanjagen van bruisende horecagebieden. Tot slot moet de provincie wat KHN betreft in de komende jaren goede investeringen doen in bereikbaarheid van onze binnensteden, toeristische plaatsen en voorzieningen.

Brochure standpunten KHN

Bekijk de brochure met de standpunten van KHN met betrekking tot de Provinciale Statenverkiezing 2019.

Terug