Beleidsplan KHN Helmond

24 jan 2019

Tijdens de algemene Ledenvergadering van 19 november jl. werd het beleidsplan van KHN Helmond gepresenteerd. Dit beleidsplan – in de vorm van een placemat – bevat de speerpunten van KHN Helmond, geeft aan wat KHN Helmond is, waar het voor staat en wat het doet voor de stad.

Tijdens de algemene Ledenvergadering van 19 november jl. werd het beleidsplan van KHN Helmond gepresenteerd. Dit beleidsplan – in de vorm van een placemat – bevat de speerpunten van KHN Helmond, geeft aan wat KHN Helmond is, waar het voor staat en wat het doet voor de stad.

 

 

Wethouder Maas was aanwezig, om uit handen van voorzitter Hein Gruijters, een ingelijst exemplaar in ontvangst te nemen. De aanwezige leden hebben na de vergadering een afdruk mee kunnen nemen. 

Omdat we het belangrijk vinden om iedereen geïnformeerd te houden, sturen we het beleidsplan bij deze ook digitaal toe. Je kunt het hier inzien. Om het beleidsplan te kunnen downloaden moet je ingelogd zijn.

Vragen?
Zijn er vragen, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met een van de bestuursleden rechtstreeks of via helmond@khn.nl.

 

Terug
Enquete
Doe de Personeelsscan
KHN Energiewet App banner