Bhv-trainingen in Den Haag

21-01-2019

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

Nieuw in deze training is het onderdeel Lotus inzet (acteur die ziektebeelden nabootst, cursist dient op de juiste manier eerste hulp aan te bieden). In ieder bedrijf moet een aantal medewerkers benoemd zijn die de bedrijfshulpverleningstaken kan uitoefenen. Op deze site kun je precies nagaan welke eisen er worden gesteld volgens de wet. Na het volgen van deze training ben je getraind om op adequate wijze te reageren op calamiteiten die zich in en rond jouw bedrijf af kunnen spelen, ook ben je na het volgen van deze training in staat de eerste hulpverleningshandelingen te verrichten.

Doelgroep
Deze Bhv-herhalingstraining is bedoeld voor alle leden en hun medewerkers van KHN regio Zuid-Holland-Noord. Ook personen die al eerder een Bhv-training hebben gevolgd kunnen deze training als opfriscursus beschouwen alsmede kandidaten die nog niet eerder een training hebben gevolgd. Deze maatwerktraining is specifiek ontwikkeld voor de horeca.

Aanmelden
Meld je aan via de cursuspagina Basistraining bhv (1 dag)

De training start om 08.30 uur en duurt tot circa 16.00 uur (vanaf 08.15 uur staat de koffie klaar), inclusief lunch. De trainingen worden aangeboden in 's-Gravenhage (locatie nader te bepalen).

Kosten en betaling
De kosten voor deze training bedragen: € 115,- per persoon (exclusief btw).

Optioneel
Naslagwerk € 15,- (exclusief btw). Indien je deze bestelt, krijg je het naslagwerk op de dag zelf uitgereikt.

Je ontvangt van ons een factuur na afloop van de training.

Vragen
Heb je vragen, neem dan contact met ons op via khncursussen@khn.nl of 0348 48 94 76.

Terug