De PIMP Theatershow: hospitality met een hilarische twist!

16-01-2019

Beleef een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond waarin zeer beeldend de do’s en don’ts van de hospitality worden gebracht

Er zijn boeken vol geschreven over ‘hostmanship’ of gastvrijheidsverlening. Als jouw succes afhankelijk is van de indruk die je maakt op gasten, ligt het voor de hand om deze zelf te lezen of beter nog: aan jouw medewerkers cadeau te doen. Nóg leuker en effectiever is om een avond met jouw team naar het theater te gaan voor de PIMP Theatershow.

Vrolijke en inspirerende avond

Beleef een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond waarin zeer beeldend de do’s en don’ts van de hospitality worden gebracht. Een theatershow waar entertainment en educatie samen komen door middel van treffende voorbeelden en tips & tricks uit de rijke praktijk van hospitality trainer en vakman Milo Berlijn. Herkenbaar? Reken maar! Confronterend? Soms meer dan het publiek lief is. Deze verrassende show laat je nadenken (en lachen) over ons gedrag ten opzichte van elkaar.

Actie voor KHN-leden

De PIMP Theatershow biedt samen met KHN en Horeca Maatwerk 5 euro (exclusief btw) korting op een kaartje voor vijf van onderstaande theatershows. Bestel snel jouw kaarten via pimptheatershow.nl en vermeld de betreffende kortingscode.

Datum  

Locatie Theater Kortingscode
Maandag 11 februari Utrecht Theater Kikker KHNUTR11
Maandag 25 februari Rijswijk Rijswijkse Schouwburg KHNRIJS35
Maandag 4 maart Zwolle Theater Buitensoos KHNZWO04
Dinsdag 26 maart Vlissingen Arsenaaltheater KHN2603
Maandag 1 april Tilburg Klasse Theater KHNTIL01

Een heel leuk en leerzaam personeelsuitje voor je team'!, 'De goedkoopste gastvrijheidstraining in Nederland'!, 'Ongedwongen genieten en leren van je 'eigen' gedrag!'  

Sneakpreview

Pimp_show_still
Terug