Doe mee met BookDinners en bouw mee aan een betere toekomst voor de horeca

07-01-2019

Begin 2019 goed: sluit je aan bij BookDinners

Op 8 januari 2018 lanceerde KHN BookDinners. Het sociale restaurantplatform van Nederland. Met BookDinners krijgen restaurants zelf de regie over de relatie met hun gasten, de gastgegevens en marketingacties. Steeds meer horecaondernemers zijn de toenemende macht van de huidige zoek -en reserveringsplatforms zat en sluiten zich aan bij BookDinners. Jij ook?  

Sjoerd van Barneveld van Debuut Horeca en Vincent en Joke Calonaci van de Pizzabakkers vertellen waarom zij zijn overgestapt.


Pak ook zelf de regie!

Horecaondernemers die meedoen aan BookDinners.nl krijgen weer zelf de regie over hun marketing en prijsbeleid. Ze kunnen met BookDinners.nl zelf bepalen waar ze als restaurant voor staan, welke marketingacties ze doen en wanneer. Bovendien je als restaurateur rechtstreeks communiceren met jouw (toekomstige) gasten.

Ook aanmelden bij BookDinners?

Aanmelden gaat heel eenvoudig: Ga naar bookdinners.nl/restaurant-registreren en meld u aan.

Terug