KHN feliciteert Gasterij De Milandhof met de OKW Ondernemersprijs van 2018!

22 jan 2019

Donderdag 10 januari jongstleden streden drie Woerdense ondernemers om de titel van OKW Onderneming van het Jaar. De genomineerde ondernemers BluePrint Automation, BRN Brandbeveiling en Gasterij de Milandhof presenteerden alle drie hun bedrijf.

Donderdag 10 januari jongstleden streden drie Woerdense ondernemers om de titel van OKW Onderneming van het Jaar. De genomineerde ondernemers BluePrint Automation, BRN Brandbeveiling en Gasterij de Milandhof presenteerden alle drie hun bedrijf.

Gasterij De Milandhof, het Zegveldse partycentrum dat een paar jaar geleden ook het concept restaurant ‘Spies en Spijs’ lanceerde, wordt gerund door Lauw en Wil Uittenbogaard. Lokale betrokkenheid is erg belangrijk voor De Milandhof. Tevens ondernemen Lauw en Wil veel commerciële activiteiten die de basis vormen voor het behoud van de functie van het van oudsher lokale dorpshuis van Zegveld. Deze overwinning is een kroon op het werk van de familie Uittenboogaard én hun medewerkers!

Terug