Wat betekent de Brexit voor jouw bedrijf? Doe de Brexit Impact Scan

08-01-2019

De Brexit heeft veel gevolgen voor ondernemers. En misschien ook wel voor jou als horecaondernemer.

Op 29 maart 2019 verlaat het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie. Dit heeft veel gevolgen voor ondernemers. En misschien ook wel voor jou als horecaondernemer. Met de Brexit Impact Scan kun jij testen of deze Brexit jouw bedrijf raakt en zie je welke acties je kunt ondernemen.

Met de Brexit Impact Scan breng je op een eenvoudige en laagdrempelige manier de mogelijke gevolgen van de Brexit voor jouw bedrijf in kaart. Zo zie je snel waar de risico’s zitten voor jouw zaak, maar zeker ook waar kansen liggen. Doe de scan!

Mogelijke gevolgen voor horecaondernemers

  • Gasten van en naar het Verenigd Koninkrijk en beperkingen zoals visa aanvragen, etc.
  • Heb je medewerkers in dienst uit het VK of huur je medewerkers in met een VK-paspoort? Wat betekent dit voor arbeidscontracten en zorgverzekering? Moeten er dan verblijfsvergunning en werkvergunning (GVVA) worden aangevraagd voordat er mag worden gewerkt?
  • Inkopen in de VK? Hoe zit dat met invoeren en douane: procedures en invoerheffingen?

Begin op tijd!

Een Brexit lijkt nog ver weg, maar het is belangrijk dat je je nu al goed voorbereid. Ga naar brexitloket.nl en doe de scan.

Meer informatie en handige links

Terug