Het laatste nieuws uit horeca Amersfoort

28-02-2019

Hierbij ontvangen jullie de laatste ontwikkelingen vanuit KHN Amersfoort. Wat een zomers top weekend is het! Geniet van de zon, de voorjaarsvakantie en de bijbehorende omzetten natuurlijk. 

Hierbij ontvangen jullie de laatste ontwikkelingen vanuit KHN Amersfoort. Wat een zomers top weekend is het! Geniet van de zon, de voorjaarsvakantie en de bijbehorende omzetten natuurlijk. 

Koningsdag
De voorbereidingen zijn in volle gang en het aftellen is begonnen. De route die de oranjes zullen afleggen door onze prachtige stad is bekend! Deze is onder andere te vinden op www.amersfoortstadshart.nl.

Op deze website is ook te lezen dat iedere binnenstad ondernemer een vlag krijgt met bovenstaand logo. Super tof natuurlijk om de eenheid binnen Amersfoort uit te stralen. Mocht je nu buiten de binnenstad zitten en toch graag zo'n vlag willen hebben dan mag je ons altijd mailen.

Ik, Willem borrel. Lancering van het Koningsbier!

Save the date! Maandag 4 maart om 16.00 uur nodigen wij al onze leden uit om ons te vergezellen bij de laatste hand aan het Koningsbier; Ik, Willem. Tijdens deze borrel lanceren we de huisstijl en vertellen jullie meer over het witbiertje. Daarnaast is het ook gewoon onwijs gezellig. Allemaal in je agenda zetten dus en aansluiten. Zometeen volgt nog een extra bericht hier over! Even mailen secretariaatkhnamersfoort@gmail.com om je aanmelding te bevestigen.

Bekijk hier de Google Drive Documenten KHN.

Convenant veilig uitgaan
Het convenant Veilig uitgaan 2019 - 2022 is gereed

Zoals eerder al bekend gemaakt is is het convenant veilig uitgaan 2019-2022 klaar om ondertekend te worden. We hebben echter na overleg met de handhaving hier een uitstel voor aangevraagd. In Artikel 8 van het convenant worden de voorwaarden van de samenwerking besproken. Wij zijn het nog niet eens met de gestelde voorwaarden en hebben een wijziging aangedragen die goed ontvangen is. Hierop volgt nog een afspraak met de beleidsmakers en de handhavers.

Hier lees je als eerste het convenant 2019-2022

Schouw binnenstad Amersfoort
Op 14 maart vindt een schouw plaats in de binnenstad van Amersfoort van 09:30-11:30. Afhankelijk van het aantal deelnemers lopen we in groepen door de binnenstad, waarbij we oog hebben voor ‘laaghangend fruit’. Welke zaken op het gebied van schoon, heel, veilig in de openbare ruimte en/of bij ondernemers kunnen we verbeteren/verfraaien. Het kan bijvoorbeeld gaan om zaken als scheve verkeersborden, niet werkende verlichting, graffiti, overbodige borden, bewegwijzering enz. Het is tevens een mooi initiatief om de binnenstad extra mooi te maken voor Koningsdag 27 april 2019, als de Koninklijke familie op bezoek komt.

De schouw wordt georganiseerd op initiatief van de gemeente Amersfoort, Ondernemersvereniging Binnenstad Amersfoort en Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Amersfoort.

Aanmelden
Aanmelden voor de schouw kan tot en met vrijdag 8 maart door een mail met je naam en naam van organisatie/winkel/horecabedrijf te sturen naar Sonja Pouw, s.pouw@amersfoort.nl.

Terug