Interview KHN-voorzitter Robèr Willemsen in Snackkoerier

12-02-2019

Bij de start van het nieuwe jaar interviewde vakblad Snackkoerier de voorzitter van KHN, Robèr Willemsen. In het interview vertelt Robèr Willemsen hoe KHN opkomt voor de belangen van horecaondernemers. Hoe we vechten voor een eerlijk speelveld, onder meer op het gebied van de online zoek- en bezorgplatforms.

Bij de start van het nieuwe jaar interviewde vakblad Snackkoerier de voorzitter van KHN, Robèr Willemsen. In het interview vertelt Robèr Willemsen hoe KHN opkomt voor de belangen van horecaondernemers. Hoe we vechten voor een eerlijk speelveld, onder meer op het gebied van de online zoek- en bezorgplatforms.

Daarnaast gaat Willemsen in op de krappe arbeidsmarkt. Hij breekt een lans voor het behoud van medewerkers en roept hij op om mee te doen aan de eerste landelijke open dag voor de horeca: Nationale Horecadag. Rober Willemsen: "Op 21 mei kunnen we samen laten zien hoe divers en leuk het werk in de horeca is. Ik ken fantastische cafetaria’s en fastfoodbedrijven. Bedrijven die voorop lopen, die onwijs sexy zijn om voor te werken. Dat moeten we uitdragen! Meld je als bedrijf daarom aan voor Nationale Horecadag en laat geïnteresseerden een kijkje nemen in jouw keuken. Wie weet levert je dat nieuwe medewerkers op!"

Lees hier het volledige interview met Snackkoerier.

Meer weten over de Nationale Horecadag?

Kijk hier voor meer info over de Nationale Horecadag.

Terug