Kom naar de 'Data' inspiratieavond op 26 maart in Den Bosch, gratis toegang!

18 feb 2019

Hoewel we er allemaal mee te maken hebben, blijft data voor velen een abstract begrip. Daarom organiseren Ondernemersvereniging Hartje 's-Hertogenbosch en KHN 's-Hertogenbosch op dinsdag 26 maart aanstaande een avond die verder in gaat op dit thema.

Hoewel we er allemaal mee te maken hebben, blijft data voor velen een abstract begrip. Daarom organiseren Ondernemersvereniging Hartje 's-Hertogenbosch en KHN 's-Hertogenbosch op dinsdag 26 maart aanstaande een avond die verder in gaat op dit thema.

Tijdens deze gratis toegankelijke inspiratieavond, nemen sprekers van JADS, Rabobank en Hudson's Bay je mee in de wereld van Big Data. Ze vertellen vanuit verschillende invalshoeken wat het is, hoe jij er als retailer mee te maken hebt én wat je er zelf mee kunt.

De avond wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente 's-Hertogenbosch en Jheronimus Academy of Data Science (JADS), en is gratis toegankelijk voor alle ondernemers in de binnenstad.

Aansluitend is er een gezellige borrel om nog eens van gedachte te wisselen over de avond en wellicht ideeën op te doen van collega-ondernemers. Zodra we meer weten over het programma laten we dit weten via onze nieuwsbrief. Je kunt nu al wel vast inschrijven door een mail te sturen naar info@soch.nl. Vermeld duidelijk de bedrijfsnaam en met hoeveel personen je komt. De gemeente heeft Data als speerpunt zie: Het DNA van 's-Hertogenbosch

Wanneer? 26 maart
Tijd? 19.00 uur
Waar? JADS (Sint Janssingel 92)

Terug