Let op: nieuwe horecagebiedsplannen in Rotterdam

14 feb 2019

In 2019 stelt de gemeente nieuwe horecagebiedsplannen op. In deze horecagebiedsplannen wordt aangegeven wat er wel of niet bij kan aan horeca bij jou in de straat/wijk/plein. Dit heeft invloed op jouw eventuele uitbreidingsplannen, maar ook of de detailhandel naast jou ineens ingezet kan worden voor nieuwe horeca.

In 2019 stelt de gemeente nieuwe horecagebiedsplannen op. In deze horecagebiedsplannen wordt aangegeven wat er wel of niet bij kan aan horeca bij jou in de straat/wijk/plein. Dit heeft invloed op jouw eventuele uitbreidingsplannen, maar ook of de detailhandel naast jou ineens ingezet kan worden voor nieuwe horeca.

Je kan hier zelf inspraak op hebben door in contact te treden met jouw horecagebiedsadviseur. Wees hier dus scherp op en maak daar gebruik van.

Mocht je niet weten wie dat is, stuur dan een e-mail naar m.vanommen@khn.nl met de adresgegevens van jouw zaak. Dan krijg je de contactgegevens toegestuurd.

Terug