Notulen algemene ledenvergadering KHN Enkhuizen 28 januari 2019

8 feb 2019

28 januari was de algemene ledenvergadering van KHN Enkhuizen. 

28 januari was de algemene ledenvergadering van KHN Enkhuizen. 

Bestuurszaken
Door wijzigingen in het bestuur in 2018 en het verlaten van het bestuur door Bart Schuffel, heeft het bestuur niet alles kunnen doen wat zij wilden. Zo was er geen penningmeester. Michiel Wolf heeft dit tijdelijk op zich genomen, maar moet zich hier nog wel in verdiepen. Daardoor zijn er geen financiële stukken. Gelukkig is Marieke Zijlstra toegetreden tot het bestuur waardoor het bestuur nu uit: Michiel Wolf (voorzitter en tijdelijk penningmeester), Hans Raven, Cees Klein en Marijke Zijlstra bestaat.

In 2019 gaat het bestuur verder overleggen met de gemeente over winterterrassen. Op 25 april staat er een inspiratietour gepland. Uiteraard worden er ook andere dingen besproken met de gemeente. En het bestuur organiseert een uitje dit jaar voor de leden. Houd dus je mail in de gaten.

Lees in de notulen wat het bestuur het afgelopen jaar gedaan heeft en wat de plannen voor dit jaar zijn. Wij zien jullie graag volgende keer op de algemene ledenvergadering en bij het uitje.

 

Terug
Enquete
Doe de Personeelsscan
KHN Energiewet App banner