PROFITeer mee: innovatie-starttraject

01-02-2019

Natuurlijk ben je altijd druk bezig met de toekomst van je bedrijf en heb je allerlei ideeën voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Maar het ontbreekt vaak aan tijd om deze ideeën om te zetten in plannen. Vanuit het project PROFIT krijgen 35 Zeeuwse bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatie-starttraject.

Natuurlijk ben je altijd druk bezig met de toekomst van je bedrijf en heb je allerlei ideeën voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Maar het ontbreekt vaak aan tijd om deze ideeën om te zetten in plannen. Vanuit het project PROFIT krijgen 35 Zeeuwse bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatie-starttraject.

Innovatie-starttraject
Het innovatie-starttraject begint met het bespreken van de uitdagingen in je bedrijf en de ideeën die je hebt. Een ervaren adviseur komt hiervoor op bezoek in je bedrijf en bespreekt welk idee het meest kansrijk is. Vervolgens werkt deze adviseur jouw idee uit tot een globaal innovatieplan, natuurlijk steeds in overleg met jou.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

 

Terug