Samenvatting bestuursvergadering KHN Bloemendaal-Heemstede 31 januari 2019

12 feb 2019

Op donderdag 31 januari jl. heeft het bestuur van KHN Bloemendaal-Heemstede een bestuursvergadering gehouden in Café ’t Hemeltje in Bloemendaal. Wat kwam er zoal ter sprake?

Op donderdag 31 januari jl. heeft het bestuur van KHN Bloemendaal-Heemstede een bestuursvergadering gehouden in Café ’t Hemeltje in Bloemendaal. Wat kwam er zoal ter sprake?

 

Wijziging regiomanager
De afdelingen in Noord-Holland zijn herverdeeld over drie regiomanagers in plaats van twee. Dit betekent dat de afdeling een andere regiomanager heeft, Miriam Geerlings. Ivo Berkhoff blijft wel bij het strandoverleg betrokken.

Gemeentelijk overleg
Binnenkort wordt er een afspraak gemaakt voor een gemeentelijk overleg met de burgemeesters van Bloemendaal en Heemstede. Heb je onderwerpen die je besproken wilt hebben bij dit overleg, geef dit door via bloemendaal@khn.nl.

Themabijeenkomst Heemstede
Het bestuur streeft ernaar om in het voor- en in het najaar een themabijeenkomst of horecaborrel te organiseren. Zo’n bijeenkomst is goed voor de samenhang en een mooie introductie voor nieuwe ondernemers. De eerstvolgende zal worden gehouden op maandag 18 maart 2019 vanaf 15.00 uur, bestemd voor alle Heemsteedse en Bennebroekse ondernemers, zowel leden als niet-leden van KHN. Voornaamste doel hiervan is om kennis te maken met je collega horecaondernemers. De locatie zal nog bekend worden gemaakt.

Vegetarische restaurantweek
De Vegetarische Restaurantweek (11-17 maart 2019) is onderdeel van een nationale campagne, waardoor heel Nederland een week lang in het teken staat van 'minder vlees'. Een mooie kans om als restaurant te laten zien wat je doet op het gebied van vegetarische gerechten. Kijk hier voor meer informatie.

Nationale horecadag
Op 21 mei 2019 zetten horecaondernemers in heel Nederland hun deuren open om geïnteresseerden te laten zien hoe mooi (werken in) de horeca is, met aansprekende en leuke activiteiten. Hiermee dragen we met elkaar bij aan een positief imago van de horeca. Je kan ook je vacatures onder de aandacht brengen. Kijk voor meer info en aanmelden op Nationale Horecadag.

Nieuwe ledenvoordelen en labels

Horeca Voordeelshop.nl
Online groothandel met meer dan 100.000 non-food producten va A-merken tegen scherpe prijzen en extra korting. Bekijk hier je voordeel.

Little Energy Management
Energie besparen met een set van communicerende slimme stekkers die er voor zorgen dat apparaten alleen aan staan als dat nodig is. Lees hier hoe je kunt besparen.

KHN-inkoop
Als horecaondernemer heb je al snel zestig leveranciers. Elk met zijn eigen prijs, kwaliteit, voorwaarden en vertegenwoordig(st)er. Met KHN Inkoop weet je of je het goed geregeld hebt en of je niet teveel betaalt.

Horeca Maatwerk
Voor een overzicht en mogelijkheden op het gebied van Bedrijfsadvies, Juridisch advies, Mediation, Huurprijscheck, Vergunningencheck, Personeelscheck, cursussen, kijk hier.

Wij zijn op zoek naar …
We zoeken ondernemers die wel eens willen vertellen hoe zij hun ondernemerschap beleven en willen vertellen waar zij ondersteuning van KHN willen. Contact met collega-ondernemers is altijd goed voor het opdoen van nieuwe ideeën en ervaringen.

Draag je KHN Bloemendaal-Heemstede een warm hart toe? Wil je het nieuws als eerste horen? Wil je je netwerk uitbreiden? Informeer eens bij de regiomanager Miriam Geerlings of één van de bestuursleden, waarin je je hulp en inzet kan aanbieden.

De eerstvolgende vergadering is op woensdag 3 april 2019 van 10.00 - 12.00 uur in Nieuw Vreeburg, Kerkplein 16 in Bloemendaal. Je bent van harte welkom!

Houd ook onze facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws: Horeca Heemstede by KHN.

Terug