Smakelijke en gezellige ALV KHN Heusden bij Robèrt van Beckhoven

20-02-2019

De Keuken Van Leer is het restaurant van Robèrt en zijn team: een plek van het goede leven! Hoewel onze reden om hier te zijn de ALV was, is er natuurlijk meteen geproefd van de heerlijke keuken.

De Keuken Van Leer is het restaurant van Robèrt en zijn team: een plek van het goede leven! Hoewel onze reden om hier te zijn de ALV was, is er natuurlijk meteen geproefd van de heerlijke keuken.

Voor de lunch genoten we van échte Brabantse gastvrijheid, ambachtelijke producten uit eigen bakkerij en herkenbare gerechten met vakmanschap bereid. Grote etagères met diverse soorten vers gebakken desembrood, bloedworst met appeltjes, eierkoeken, salade, warm worstenbrood, ....


We begonnen met de ALV, maar omdat er allerlei warme gerechten werden geserveerd, was Marieke genoodzaakt de ALV te onderbreken voor al het heerlijks. Tijdens de lunch nam Robèrt uitgebreid de tijd een praatje met ons te maken en vertelde hij over zijn zaak, de efficiency, zijn kwaliteit en 'Wie is de mol'... Hoewel hij over dat laatste toen nog niet veel kon zeggen...

Na de lunch hebben we alle openstaande punten alsnog doorgesproken en de ALV afgerond. Na afloop van de vergadering kregen we een rondleiding en een kijkje achter de schermen van de Oisterwijkse leerfabriek. Ook toen kwamen we Robèrt weer tegen die onze groep uitlegde hoe je een echt lekker desembrood bakt. Na afloop in de Keuken Van Leer hebben we geproost op het nieuwe jaar en op alle kansen! We kijken terug op een gezellige middag, waarbij het nuttige met het aangename op een plezierige wijze is gecombineerd!

Klik hier voor het verslag van de vergadering. Was je niet aanwezig, dan kun je je zo toch op de hoogte stellen.

Word jij bestuurder?
Graag speciale aandacht voor de vraag om nieuwe bestuursleden. Door het aftreden van Peter de Ruijter, resteren slechts 2 mensen en dat is erg weinig om alle leden te vertegenwoordigen. Heb je interesse in een bestuursfunctie? De tijdsinvestering is beperkt. Bel Marieke (06 41 86 20 14) of Wilco (06 53 36 71 71).

Voor de zekerheid kun je ook het beleidsplan 2019 inzien. Zo ben je op de hoogte van onze speerpunten voor het nieuwe jaar!


 

Terug